Onderweg even een filmpje op je telefoon kijken zonder geluid? Dit vereist een totaal andere strategie dan een bedrijfsfilm die je trots aan je klant laat zien op de homepage van je website of in hoge resolutie op je notebook tijdens een presentatie.

Toch zijn beide strategieën in deze tijd heel zinvol.

Want film werkt, film emotioneert en inspireert.

Het voordeel van het laten maken van een professionele bedrijfsfilm is dat je hieruit enorm veel materiaal kan halen dat ook geschikt is Instagram en Facebook posts.

Andersom werkt het niet.

Een snelle Instagram post is als een oneliner en een kwalitatieve bedrijfsfilm is een goed verhaal. De meeste bedrijven willen kwaliteit uitstralen, niet alleen via hun huisstijl en website maar ook via een bedrijfsfilm die op een inspirerende en tegelijkertijd informerende wijze laat zien wie je bent en waar je voor staat.

Onze ervaring is dat alleen al het laten maken van een film bij veel bedrijven een positieve impact heeft op het personeel. De directie focust op haar missie middels het script en de medewerkers voelen zich gewaardeerd omdat hun bedrijf letterlijk in de schijnwerpers staat.

Laten we binnenkort gaan praten over jullie film en stuur me een mail.

Of bel meteen. 06 11 30 30 70

Groet,

Willem Martinot

Limestone Pictures

Den Haag