Een bedrijfsfilm laten maken betekent vaak ook nadenken over het concept.

Een camera kunnen bedienen betekent niet automatisch dat je kan regisseren. Een 4K resolutie zegt niets over de kwaliteit van de bedrijfsfilm als promotietool van je bedrijf. We worden dagelijks overspoeld door videoproducties en degenen die blijven hangen hebben vaak een verrassend concept en/of passen perfect bij het imago van het bedrijf of merk. Hoe dan ook, er is nagedacht en gediscussieerd voordat er wordt gefilmd.

Aan ons filmmakers om dit voortraject zo helder mogelijk in beeld te brengen. Soms is een synopsis al genoeg en soms maken we een moodboard van de bedrijfsfilm aan de hand van een stock footage montage zodat ieder begrijpt welke kant het op zal gaan.

Na 20 jaar films voor bedrijven maken, hebben we genoeg referentie materiaal in ons portfolio zitten. Op onze site staat een kleine selectie, maar we maken ook veel bedrijfsfilms voor kleinere ondernemers zoals hotels en restaurants. Vraag er gerust naar als je in een specifieke branche zit.

Een kleinere productie betekent niet automatisch mindere kwaliteit. Het is voor ons juist een uitdaging om ook de bedrijfsfilms met kleinere budgetten er mooi en verzorgd uit te laten zien. En onze ervaring is dan mooi meegenomen.

Uiteindelijk is het heel simpel: jouw visitekaartje is ook ons visitekaartje.

Bezoek onze website voor meer inspiratie!.