Soms is het fijn als je toeleverancier om de hoek zit. Ook als je een video wil laten maken. Aan de bedrijven en organisaties uit de omgeving Den Haag willen we onszelf graag introduceren.

Nadat we ruim 8 jaar onze studio in de Caballero fabriek hebben gehuurd, besloten we het roer om te gooien. Geen kostbare overhead meer, maar met een netwerk van ervaren freelancers op pad. De meeste klanten vinden het fantastisch. Wij komen bij ze langs voor meetings, wat veel tijd scheelt. Geen dure studio meer die we dus ook niet door hoeven te berekenen aan de klant.

Naast (semi)overheid doen we veel videoproducties voor Haagse ondernemers; van startups tot gerenommeerde bedrijven. Erg fijn om niet de file in te hoeven voor een korte meeting. Even brainstormen met een kop koffie erbij is zo geregeld.

Een goed voorbeeld is de bedrijfsfilm die we voor NIWO mochten maken. Na een plezierig introductiegesprek, besloten we meteen af te spreken. Er gaat nog steeds niets boven persoonlijk contact. Je weet dan ook meteen of het klikt en of je op 1 lijn zit qua concept. Voor deze klant hebben we ook een dag opnames met een drone gemaakt. Hiervoor hebben we de ervaren jongens van FlyGuys ingehuurd.

Drone shot uit bedrijfsfilm voor NIWO.

In de prille beginfase van hun startup, wilden de oprichters van Dutch Earbudz een video laten maken door ons. De volgende dag kwamen we langs met de camera omdat ze snel hun product wilden promoten. De markt van earplugs is zeer concurrerend en er moest voor de Kerst een goede promo bij Kickstarter online staan. Uiteindelijk hebben ze hun funding ruim op tijd gehaald. De volgende stap is een brandmovie waaraan we meer tijd kunnen besteden. Maar de droomstart was gemaakt.

Still uit Dutch Earbudz Kickstarter video.

Neem een kijkje in ons portfolio of bel meteen voor een Haags bakkie met Willem Martinot via 06 11 30 30 70 als je een video wil laten maken.